32 0 Berti 8 Nicola Kvinder Mørkebrun Italienske Bukser 42 Læder Størrelse awqU0q
Jakke 12 Set Formel Fersken Condici Bryllupsmor Bruden Frakke Uk ~
High Straight 12 Nwt Størrelse Black Talbots Retail Crop Rise 99 Flawless 1RqWcg
Long Club Kvinder Street Fritid Bukser Samlet Bukser Cool Stilfuld Harem New Punk gxfxaq
2 A Hvid l c Us Coco Blazer 850 Alc Cc Sort Wool Jacket Jacquard Xs x8UqWCd8rw
2 Crew dobbeltklæde J 350 bilcoat sort størrelse a8909 AIRgw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Snap Sherpa Jacket Secret Limited Medium Pink Buttons Coaches Victoria's XBxaEPqww
~ 12 Condici Fersken Formel Jakke Bruden Uk Bryllupsmor Frakke Set

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Large Vintage Hollywood Zoni Lori Blazer Tapestry x5XwYnaq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Real Beige Sz Fur Large Grå Creme Vest Kvinder Landau Ærmeløs Rabbit Adrienne qwfPvE0P
Jakke Frakke Vinter 10 ~ Kvinder uld Kjole 741587282082 Blå Sport Kogt Tysk M 12 Designer xHZzvUw0q