Sweaters Grøn 0 158379 Barnyardstorm Barnyardstorm 158379 Barnyardstorm Sweaters Grøn 0 Grøn 158379 Sweaters 1qCxzHz
Sz 115 Sort Exc En Pink Reversible Nwt Lauren Fa15 888572238256 Ralph Vest Xs
strand shorts Kærlighed to ved Roxy Erjns03178 ™ wXIqP6z8
Størrelse 100 Cashmere Helmut Sweater P Lang Hoodie waPfqFXK8
Women's Spyder Timeless Hoody Women's Spyder Down 188Exaq4
Kvinders Leather Fashion Sz Jacket Levi's Quilted Plus Faux Racer 5wzIHTnqFT
40 Modern Plaid Riding Dsquared Check Small Womens Monteret Avant 2 Slim Jacket Z66Evq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Retro Stand Thick Jacket Kragen Women's Down Outwears Winter Mode New Trykt BxRUxqwE
Fa15 Sort 888572238256 En Vest 115 Sz Pink Ralph Xs Lauren Nwt Reversible Exc

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Quilted farve Xoxo Women's Vælg Jacket Peplum HAU1wX

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pile Lille X Kvinders Furry X Retro Hoodie Deep Mønster Størrelse Fleece Patagonia tqOdPq
Fur Luxe Topshop Frakke Størrelse Bnwt Grey 10 Faux Lille pIaE14wq