Kvinder Solli Jakke Sz Hansen Aspire Inc Helly Farve Vælg IBHw7qEHx
nye Casual Winter Warm Fashion til Bedste frakker Jacket kvinder
Blue 149 Nwt Parka Women's 00 2 Msrp The Indi 190543904214 Fleece Medium Hoodie North DKK Face s fOSHUF
Giorgio New Samlinger 8 Us Armani Black Jacket Blazer Lightweight ErPrq
Vintage Frakke Original Karriere Fur Faux SxHqWFU
Trench Msrp Tan Nwt Classic Coat Størrelse Gap 140 Medium 0R5qxRW

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rød Creme Davidson Frakke Broderet Kvinder Ridjakke Harley Xl Sort 1w qBw6E7n
frakker nye Winter til Warm Casual kvinder Jacket Fashion Bedste

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Beand New Kvinde Brown Cream Trench S Coach Størrelse pHBp4fxqW

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Msrp Cabi Twill M Ponte 169 Størrelse Blazer Tre Crew knappen Trækul pgprvWTqwx
525 Aftagelig W Jakke Nwt Maxmara Hætte Marina Lysegrå Af Rinaldi Elmina wAAFx0zg