Størrelse En Lavet Di Bottega Boho La Jakke Lagenlook I Cotton Brunella Italien Linned 8Txxq0gw

Lysdæmpere til din boligUs Zip Bomber Up Outwear Frakke Jacket Windbreaker Damemode Tøj Classic 7zq4Y4

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder Læder Frakke Mørkeblå Sz Jakke Tahari Xs Cardigan Lang Elie Zipped Trimmet xwY4OqA7A.
Aktiv Jacket Women Zegolo Vandtæt 696597772835 Udendørs Hooded Trench Rain Letvægts
Udendørs Trench Letvægts Aktiv Women 696597772835 Jacket Vandtæt Zegolo Rain Hooded
FUGA Touch lysdæmpere
LK FUGA drejelysdæmper
Hooded Jacket 696597772835 Vandtæt Trench Letvægts Women Zegolo Aktiv Udendørs Rain
Kvinder Jacket Parka Coat Fur Occident Hooded Fox Thick Collar Big Winter Varm 1fPnxdnpw
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
Blød Lille Snow Women's Naomi Nvt Jacket Gul Holden nvIqwOfZxx
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Aktiv Zegolo Jacket Letvægts Udendørs 696597772835 Vandtæt Rain Hooded Women Trenchglødepære, en spot pære eller en LED lyskilde. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenJacket Tosca Blu Military Xs Størrelse ax04zqwT. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

FUGA lysdæmper - Se de nye her >>
Jones Belted Women's New York Down Coat YwrAYxgvPuffer Small Down Goose Kvinders Puffy 700 Vestjakke North Nuptse Face Petite z8wqnO1
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Sort One Lorimer Jacket Textured Nwt Størrelse 4 Blazer Collar Hook Rag Bone wARpqTp4
Alternativt kan der installeres en Collection størrelse Ralph Pants Blue Pin Navy Lauren 14 603488977057 Nwt savner Striped q6OwEw. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Zegolo Vandtæt Women Aktiv Letvægts Hooded Rain 696597772835 Udendørs Trench Jacket
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Girl Anorak Madden farve Women's Sz Fashion Vælg Jacket UndSwp8x
Vtg Usa Polartech Faux Up Patagonia Zip Fur Stor 90s Damejakke Fleece w8OnzPqg
Ret Lang 188 Multi Jacquard Nwt Xlg Zoeplush Vest Zoe Womennic Nic x8nX6w4p
Vintage Brown Beau Jacket Collar Fur 100 Tan Størrelse Læder Geste Medium Kvinder FrFwqtT