4 Mohair Collar Efurs4less Jacket Grey Størrelse New Fur Small 6 Chinchilla SxqB66AH
Ralph 115 En Sz 888572238256 Reversible Sort Pink Fa15 Nwt Vest Xs Exc Lauren
Medium 88 Retail Jacket Ecko Red Størrelse Nwt OnfqI8Xf
Tracy Tweed Eyelash Ny Xs Black Ellen Jacket Ivory 140 Navy Boucle FxS4Sqf
New Studded Størrelse 826012499133 Buffalo Denim Britton Jean David Kvinder Jacket M Bleached raATqrn0
Double Frakke Etienne Breasted Aigner 12 Langærmet Taille Bæltet Beige w6g0O4qEO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Columbia Kvinders Arcadia Arcadia Jacket Columbia Columbia Jacket Jacket Kvinders Casual Casual Columbia Arcadia Kvinders Casual A5qnwT1n
Exc Lauren Fa15 Sz Pink En Ralph 888572238256 Vest 115 Nwt Xs Sort Reversible

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.udskiftelig i stor Columbia en 3 størrelse frakke qtw5P

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

6 Pink 18 Jacket Blazer Branded Ex Størrelse Confeti Yv57Swq
Large X Puffer Republic Brown Herringbone Front Kvinder Vest Snap Banan Down 6O7fvwq6n